top of page

Gebruiker verwijderen

Hieronder vind je stap voor stap hoe je een gebruiker kunt verwijderen.

1.

Voer de gebruikerscode in en druk op de knop Menu.

2.

Druk op het pijltje naar beneden totdat je bij de optie 7>Gebruikers bent en druk op de knop Enter.

3.

Druk op het pijltje naar beneden totdat je bij de gebruiker bent die je wilt verwijderen.

_ATS-Arrow Down.png

4.

Druk op Enter bij de gebruiker die verwijderd moet worden.

5.

Bij 01>Gebruikersna> druk je op het pijltje naar boven.

_ATS-Arrow UP.png

6.

Bij 10>Gebr wissen druk je op Enter.

7.

Bij Annuleren druk je op het pijltje naar boven.

_ATS-Arrow UP.png

8.

Bij >OK>> druk je op Enter.

De gebruiker is nu gewist.

Druk nu op het kruisje totdat je weer bij het begin scherm bent.

Kom je er toch niet uit?
Geen probleem we schieten te hulp.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil het toch niet lukken? Geen zorgen. Je krijgt van ons altijd de juiste hulp!

bottom of page