top of page

Gebruikerscode aanmaken/muteren

Hieronder lees je stap voor stap hoe je een gebruikerscode kunt aanmaken of muteren.

Codes wijzigen:

1.

Voer de hoofdgebruikerscode in en druk op de knop ent.

2.

In het geval dat er 10=inschakelmenu verschijnt toets dan 42 gevolgd door ent.

In het geval dat 0=overbrug zone verschijnt blader dan met de A toets naar de optie Wijzig codes (meestal optie 8) Druk vervolgens op de knop ent.

3.

Druk bij 1=gebr. Codes op ent

4.

Blader met de A toets naar de codeplaats/naam die u wenst te wijzigen en druk op ent

Selecteer de optie die je wilt wijzigen meestal 1=wijzig code en druk op ent, toets nu de nieuwe code gevolgd door ent de code is nu aangepast.

In ditzelfde menu kan met de A-toets bladeren om eventueel de naam aan te passen, de werkwijze is hetzelfde

Daarna een aantal x ESC tot je weer in het rustscherm bent.

Codes aanmaken:

1.

Voer de hoofdgebruikerscode in en druk op de knop ent.

2.

In het geval dat er 10=inschakelmenu verschijnt toets dan 42 gevolgd door ent.

In het geval dat 0=overbrug zone verschijnt blader dan met de A toets naar de optie Wijzig codes (meestal optie 8) Druk vervolgens op de knop ent.

3.

Druk bij 1=gebr. Codes op ent

4.

Blader met de A toets naar een vrije codeplaats te herkennen aan een open vierkantje druk op ent

Selecteer de optie die je wilt wijzigen meestal 1=wijzig code en druk op ent, toets nu de nieuwe code gevolgd door ent de code is nu aangepast.

In ditzelfde menu kan met de A-toets bladeren om eventueel de naam aan te passen, de werkwijze is hetzelfde

Daarna een aantal x ESC tot je weer in het rustscherm bent.

Kom je er toch niet uit?
Geen probleem we schieten te hulp.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil het toch niet lukken? Geen zorgen. Je krijgt van ons altijd de juiste hulp!

bottom of page